Manuell > Timebalancer og afspadsering > Kan medarbejderne se deres egne balancer?

Kan medarbejderne se deres egne balancer?

Hvis du endnu ikke ved, hvad timebalancer er i Smartplan, kan du læse om vores lancering af funktionen her, eller du kan læse om, hvordan du kommer i gang her.

Du bestemmer, om medarbejderne skal kunne se deres egne timebalancer. Når du aktiverer og indstiller funktionen på din konto, kan du vælge, om det skal være synligt:

Hvis du vælger, at balancen ikke skal være synlig for medarbejderne, så kan du som administrator slå balancen op under “Timer & løn” i menuen. Se mere i vores guide om brugen af funktionen for at læse mere om det.

Hvis du vælger, at balancen skal være synlig for medarbejderne, så kan de se deres balance fra deres egen profil. Både via app’en og via Web.

Se timebalancen via Web

Via Websiden vælger de blot “Min profil” og herefter “Timer”. Når der laves et timeopslag på denne side, kommer timebalancen frem:

Øverst kan du se, hvor mange timer de har arbejdet i den valgte periode men også, hvad timebalancen er per den sidste dag i opslaget. Ønskes en forklaring af balancen, kan du klikke på den for at se udregningen.

Det er kun medarbejderen selv og admins, der kan se timebalancen via profilen. Dine medarbejdere kan ikke se hinandens timebalancer.

Se timebalancen via App

Medarbejderen kan lave det samme opslag på mobilen. Vælg “Min profil” og derefter “Timer”. Her vises den indeværende måned, eller også kan medarbejderen vælge en periode selv for at se det.