Om oss

Smartplan grundades 2013 av entreprenörerna Mathias Aggerbo, Mikkel Aggerbo och Peter Møller och är ett mjukvaruföretag med online schemaläggning för anställda, som har sitt huvudkontor i Aarhus, Danmark.

Smartplan skapades för att fylla behovet av att ersätta gamla Excel-filer och stora, komplexa förvaltningssystem för anställda som används för att skapa och hantera arbetsscheman. Vår idé var att skapa ett enkelt men ändå kraftfullt system som skulle vara till hjälp för världens schemaläggare genom att göra deras scheman tillgängliga online.

De flexibla och kraftfulla funktioner som Smartplans intelligenta arbetsplanerare erbjuder, gör att användarna kan spara tid, kraft och pengar i samband med management uppgifter genom att eliminera manuella processer och pappers-baserade system.

Smartplan är användbar för alla typer av företag och industrier runt om i världen. Allt från kaféer, barer och hotell till hälso- och sjukvård och offentliga tjänster. Vi levererar innovativa schemaläggningslösningar för alla behov. Vår affärsfilosofi är att vara ärliga och öppna med enkla och tydliga priser. Vi arbetar hårt varje dag för att se till att vårt system är uppdaterat och fungerar för våra användare.

Lycka till med planeringen!

Varför är Smartplan något för ditt företag?

Vi gör jobbet åt dig

Upplever du att det är krångligt att byta från Excel eller ditt nuvarande system behöver du inte oroa dig. Med Smartplan kommer du igång inom några minuter.

Flexibilitet, bekvämlighet och enkelhet

Smartplan är verktyget för lätt och flexibel schemaläggning. Lär dig vårt enkla system i dag.

För att priset spelar roll

Låga priser och inga förpliktelser är viktigt för dig och du behöver inte en massa onödiga verktyg.