Så gör du ett schema snabbt och enkelt

Excelark eller papper är enkla, men det blir komplicerat när det kommer till schemaläggning. Uteslut alla komplicerade delar och gör ditt liv enklare genom att använda Smartplan som är en av de enklaste och mest användarvänliga program på marknaden.

Mallen är designad för dig och ditt företag

Vi har gjort det enkelt för dig att börja eftersom Smartplan har ett mall-verktyg. Detta verktyg hjälper dig att planera ditt första schema. Några få klick och din mall vet vilka arbetspass din första dag består av. Utan att du behöver göra något så kopierar Smartplan automatiskt din mall till schemat du skapar. Om du ändrar något i din mall så kommer Smartplan uppdatera resten av ditt schema. Skräddarsy mallen för dina exakta behov.

Håll koll på ditt företag

Med ett Excelark eller papper kan det vara svårt att få en översikt över de planerade arbetspass och de använda timmarna - det behöver inte vara så. När du tilldelar ett arbetspass i din mall så kopierar Smartplan ditt schema och räknar ut hur många timmar du har använt. Sidopanelen i planeringsverktyget försäkrar dig om att du alltid vet hur många timmar du redan har planerat och hur många som behövs planeras. Programmet till och med meddelar dig om det finns några arbetspass som krockar med varandra så att alla arbetspass alltid flyter smidigt.

Snabb och strömlinjeformad schemaläggning

Att schemalägga arbetspass innebär ofta en massiv mängd av upprepning. Spara tid genom att använda Smartplans kopirera-ikon för att kopiera ett pass, en dag eller en hel vecka med bara några få klick. Smartplan lättar på bördan av schemaläggning och tillåter dig att spendera mer tid på att sköta ditt företag.

Tänk på dina anställdas behov

Att fråga dina anställda om när de inte kan arbeta skapar inte bara en bra stämning på arbetsplatsen utan försäkrar också att det blir ett harmonisk arbetsschema med en mindre risk för ändringar och problem. Koordinationen kan däremot ta mycket tid där det kan bli risk för misstag - Så låt Smartplan göra jobbet. Bara skräddarsy din schema-mall och dina schemaläggningsbehov och Smartplan samlar förslag och åsikter från dina anställda.

Charlotte Harrington

Jag kan inte jobba på torsdag varannan vecka. Förutom det kan jag inte jobba den 19 Maj efter klockan 15

Michael Johnson

Jag kan inte jobba efter klockan 3 för jag måste hämta mina barn på dagis

Klar til att göra schema online?

Varför är Smartplan något för ditt företag?

Vi gör jobbet åt dig

Upplever du att det är krångligt att byta från Excel eller ditt nuvarande system behöver du inte oroa dig. Med Smartplan kommer du igång inom några minuter.

Flexibilitet, bekvämlighet och enkelhet

Smartplan är verktyget för lätt och flexibel schemaläggning. Lär dig vårt enkla system i dag.

För att priset spelar roll

Låga priser och inga förpliktelser är viktigt för dig och du behöver inte en massa onödiga verktyg.