Välkommen till Smartplans blogg

Här kan du få inblick och följa med i utvecklingen av vårt verktyg för arbetspassplanering.
 • Uppdatering: Nya möjligheter för frånvarohantering i Smartplan

  Nu är vi klara med en av de större uppdateringarna av Smartplan. Vi har nämligen ändrat sättet som du kan hantera dina anställdas frånvaro på. Det gäller både när du ska upprätta, redigera och radera frånvaro i Smartplan.

  Läs mer...
 • Uppdatering: Förbättrad dropdown vid bemanning av pass

  I dag har vi lanserat en uppdatering som förbättrar planläggningsverktyget i Smartplan. Vi har många fler förbättringar på väg och i dag får du den första:

  Läs mer...
 • Detta får du med Smartplan Plus

  Smartplan Plus är ett tillköp till vårt basabonnemang. Smartplan innehåller allt som du ska använda för att få upp din passplan på nätet: Användarvänlig passplanläggning, passbyte, kommunikation och tidsregistrering. Smartplan Plus är till för kunder som vill ha mer exakt tidsregistrering, snabbare lönekörning och mer assistans under planläggningen.

  Läs mer...
 • 15 nyheter i Smartplan

  Vi får dagliga förfrågningar av våra kunder om att vidareutveckla systemet och det är något som vi verkligen uppskattar. De sista veckorna har vi arbetat på att förverkliga några av de önskemål som vi har fått in mest önskemål om. Vi är därför klara med hela 15 nyheter till Smartplan.

  Läs mer...
 • Nya uppdateringar i Smartplan: Pushmeddelanden, mail och inboxar

  I början av augusti lanserade vi en ny meddelandefunktion i Smartplan och sedan dess har vi arbetat på en rad uppdateringar, varav flera har efterfrågats av våra kunder. Förhoppningsvis kommer du nu uppleva att kommunikationsmöjligheterna inuti och från Smartplan har blivit ännu bättre.

  Läs mer...

Varför är Smartplan något för ditt företag?

Vi gör jobbet åt dig

Upplever du att det är krångligt att byta från Excel eller ditt nuvarande system behöver du inte oroa dig. Med Smartplan kommer du igång inom några minuter.

Flexibilitet, bekvämlighet och enkelhet

Smartplan är verktyget för lätt och flexibel schemaläggning. Lär dig vårt enkla system i dag.

För att priset spelar roll

Låga priser och inga förpliktelser är viktigt för dig och du behöver inte en massa onödiga verktyg.