Förbättrad översikt över tillgängliga pass

Vi har precis gjort det ännu enklare för dig att få en överblick över vilka tillgängliga pass som finns på ditt konto. Det gäller både pass där det inte finns någon anställd på schemat och pass som anställda har uppgett att de vill ta.

Hur man får en överblick över tillgängliga pass

På sidan “Schema” har vi lagt till en knapp som visar hur många lediga pass det finns på varje arbetsplats som du har skapat på kontot:

Genom denna kan du snabbt få en samlad överblick över de tillgängliga pass som finns på schemat för den valda arbetsplatsen.

På bilden ovan kan jag till exempel välja att visa tillgängliga pass för arbetsplatsen ”Aalborg” och då skulle det kunna se ut så här:

Här har du möjlighet att kunna se följande saker om tillgängliga pass:

  • Datum
  • Typ av jobb
  • Tidsperiod
  • Nuvarande innehavare

Det gör att du snabbt kan få all information du behöver om varje tillgängligt pass. Du kan sortera utifrån ovanstående kriterium genom att klicka i namnlistan överst i varje kolumn.

Det är inte bara möjligt att se alla tillgängliga pass på varje arbetsplats, utan du kan också välja att få en samlad översikt över tillgängliga pass på alla arbetsplatser som du har på kontot. Då klickar du helt enkelt på “Visa tillgängliga pass på alla arbetsplatser”:

Därefter visas alla tillgängliga pass på kontot - sorterade efter datum:

Hur man väljer ett ledigt pass

När du har fått reda på vilka tillgängliga pass som finns på kontot och bestämt dig för om du vill ta ett eller flera av dem, kan du göra detta snabbt och enkelt. Vid varje ledigt pass går det att klicka på “Se arbetsschemat”:

Sedan klickar du bara på “ta passet”:

Det låter väl enkelt, eller hur?

Denna nya möjlighet för att kunna se tillgängliga pass är tillgängligt för alla användare på kontot – oavsett om du är administratör eller inte.

Vi hoppas att du gillar uppdateringen och att det nu har blivit ännu enklare för dig att välja lediga pass i Smartplan! Om du har några frågor är du, som alltid, välkommen att skriva till oss på support@trysmartplan.com eller via chatten.

Varför är Smartplan något för ditt företag?

Vi gör jobbet åt dig

Upplever du att det är krångligt att byta från Excel eller ditt nuvarande system behöver du inte oroa dig. Med Smartplan kommer du igång inom några minuter.

Flexibilitet, bekvämlighet och enkelhet

Smartplan är verktyget för lätt och flexibel schemaläggning. Lär dig vårt enkla system i dag.

För att priset spelar roll

Låga priser och inga förpliktelser är viktigt för dig och du behöver inte en massa onödiga verktyg.