Ny, stor uppdatering till Smartplans stämpelklocka

Vi är glada att kunna tillkännage en stor uppdatering till vår stämpelklocka i Smartplan. Med denna uppdatering ger vi dig en helt ny meny i systemet, varifrån du kan få en komplett överblick över dina medarbetares dagliga in- och utstämplingar. Dessutom har vi gjort det möjligt att stämpla in och ut utan ett arbetsschema på kontot, vilket bland annat betyder att ni kan börja använda stämpelklockan omedelbart. Låt oss ta en titt på de förändringar vi har gjort.

En ny och förbättrad överblick över aktiviteter i stämpelklockan

En av de största förändringarna du kommer att märka med den nya uppdateringen är introduktionen av en ny meny. Vårt mål med menyn är att ge dig en ännu bättre överblick över alla dina medarbetares aktiviteter i stämpelklockan. Via den nya menyn kan du:

  • Få överblick över vem som är på jobbet: Du kan se exakt när dina medarbetare har stämplat in och ut under dagen. Det innebär att du snabbt kan få en överblick över om alla har kommit i tid eller om någon saknas. När medarbetarna har stämplat ut markeras tidsregistreringarna med lila färg. På så sätt kan du enkelt se skillnad på vem som för närvarande är på jobbet och vem som har avslutat sitt arbetspass för dagen.
  • Snabbt redigera och godkänna tidsregistreringar: På varje enskild tidsregistrering har vi lagt till ett kugghjul, varifrån du kan redigera eller godkänna en tidsregistrering. Därför kan du snabbt justera arbetstiden om en medarbetare till exempel skulle glömma att stämpla ut från sitt pass.
  • Se gårdagens tidsregistreringar: Din primära överblick i menyn är över dagens aktiviteter i stämpelklockan. Men du kan också se tidsregistreringar som gjordes igår. Så om du till exempel kommer in på morgonen och vill få en överblick över medarbetarnas arbetspass kvällen innan, klickar du bara på “Visa arbetspass från igår”.

Överblick över aktiviteter i stämpelklockan

 

Använd stämpelklockan utan ett arbetsschema

En annan väsentlig förbättring med den nya uppdateringen är att man nu kan stämpla in och ut utan att det finns ett arbetsschema på kontot. Det ger dig ännu fler fördelar i form av:

  • Omedelbar tillgänglighet: Du kan börja använda stämpelklockan direkt utan att först behöva lägga tid på att sätta upp ett arbetsschema. Det är idealiskt för företag som snabbt vill implementera tidsregistrering. Kanske befinner ni er i en situation där ni behöver ett nytt system för tidsregistrering?
  • Flexibla arbetstider: Kanske har du några medarbetare som har skiftande eller oförutsägbara arbetstider. Eller kanske är det så för alla era medarbetare. I så fall gör uppdateringen det lättare att hantera medarbetarnas arbetstider. Medarbetarna kan helt enkelt stämpla in och ut när de kommer och går från arbetsplatsen, utan att det behövs ett fast arbetsschema.

Ny stämpelklocka i Smartplan

Har du inte provat att använda stämpelklockan än, och är du osäker på hur den fungerar, har vi samlat en rad danska manualer här som kan hjälpa dig att komma igång.

Vi hoppas att ni kommer att uppleva ännu mer flexibilitet och bättre insikt i medarbetarnas arbetstider med den nya uppdateringen till stämpelklockan. Om du har feedback tar vi gärna emot den. Du är naturligtvis alltid välkommen att skriva till oss på support@trysmartplan.com om du har några frågor.

Varför är Smartplan något för ditt företag?

Vi gör jobbet åt dig

Upplever du att det är krångligt att byta från Excel eller ditt nuvarande system behöver du inte oroa dig. Med Smartplan kommer du igång inom några minuter.

Flexibilitet, bekvämlighet och enkelhet

Smartplan är verktyget för lätt och flexibel schemaläggning. Lär dig vårt enkla system i dag.

För att priset spelar roll

Låga priser och inga förpliktelser är viktigt för dig och du behöver inte en massa onödiga verktyg.