Vi är kända för vår användarvänlighet och vår kundservice

Men ta inte bara det vi säger för givet. Ta del av vad våra kunder tycker om Smartplan här nedan.
Transport

Kari Westergård

Driftledare/schemaläggare | Borlänge Taxi Service

Vi på Borlänge Taxi sökte efter ett effektivt nytt schemasystem som vi kunde använda och vi hittade Smartplan.

Vi har använt smartplan i några år och är mycket nöjda. Supporten är också väldigt snabb och bra samt hjälper till när vi vill utveckla smartplan ytterligare.

Behöver du ett smart verktyg för schemaläggning så rekommenderar jag smartplan direkt.

Webbutik
Butik

Fanny Larsson

Country Manager SE | Sofacompany

Vi har jobbat med Smartplan i flera år och är väldigt nöjda med verktyget. Vi uppskattar funktionerna med smidig schemaläggning av olika avdelningar och platser, speciellt smidigt med mallar att återanvända samt på ett enkelt sätt få en överblick över personal/semester/frånvaro.

Verktyget har utvecklats under åren vi använt det och vi ser inga anledningar till att vi någonsin kommer att byta ifrån Smartplan om det fortsätter i samma takt med smarta funktioner!

Det är enkelt för olika personer med olika funktioner (schemaläggare, anställda, löneadministratör) att använda Smartplan och komma igång snabbt oavsett tidigare erfarenhet av schemaläggning.

Butik

Jonas Olinderhav

VD | Olinders

Vi valde Smartplan när vi behövde ett smidigare sätt att lägga schema i organisationen. Innan körde vi med Excel och mailade ut pdf. 

Sedan dess har vi upplevt stor skillnad vad gäller smidigheten att snabbat kunna ändra och alla har tillgång till samma information. Dessutom är det enkelt att kunna byta pass och visa att någon är sjuk eller ej på plats. Och hela systemet finns tillgängligt till ett överkomligt pris.

Restaurang
Butik

Christer Olofsson

Delägare | Lilling Cottage

Vi hittade Smartplan när vi var ute på internet och letade program för schemaläggning, detta är ca 5 år sedan. Vi gjorde en jämförelse med ett par andra system och tyckte detta passade oss bra och fungerade i enlighet med de funktioner vi ville ha i ett schemaläggningssystem. Vi försökte tidigare med egentillverkad excelfil och det är ju en väldigt stor förbättring på alla sätt med Smartplan. 

En av orsakerna att vi valde Smartplan är en väldigt bra app som personalen laddar ner och använder och behöver inte logga in på en dator. Det är väldigt bra att personalen kan ställa sitt pass tillgängligt och möjlighet för andra med samma tjänst att klicka att de vill ”ta” passet men behöver ett godkännande i systemet av närmaste chef.

Vi uppskattar också funktionen att arbeta ”off line” utan att alla ser det pågående arbetet och sedan släppa schemat när det är färdigt. Vi gillar också en väldigt bra support när vi behöver hjälp även om det inte är så ofta det behövs då vi upplever systemet som väldigt driftsäkert.

Vi kan bara ge våra bästa rekommendationer att använda Smartplan för schemaläggning.

Rättsorganisation

Caroline Karlsson

Projektkoordinator/Rådgivare | ECPAT Sverige

Vi tyckte att det verkar vara väldigt enkelt att lära sig och att förstå hur man ska skapa ett schema. Det var det också. Det är smidigt att göra mallar som man kan återanvända i nästa schemaperiod. Det är också enkelt att se om något pass är ledigt samt att göra passbyten med varandra.

Att det dessutom finns en app till systemet gör att det är smidigt för våra rådgivare, som bara schemaläggs en viss del av sin arbetstid i Smartplan, att hålla koll på sina arbetspass. Eftersom våra rådgivare delar på en stödlinjefunktion är det med hjälp av Smartplan lätt att schemalägga rättvist eftersom man kan se hur många pass en viss anställd har i schemaperioden bland annat.

Det är också positivt att man kan gå tillbaka och titta på redan avslutade schemaperioder.

Säkerhetsföretag

Filip Åkerberg

Ekonomichef | Audentes Security

Vi valde Smartplan för att det verkade smidigt att använda både för oss som lägger schema men även för våra anställda som via appen kan gå in och byta pass och se sina arbetstider.

Tidigare använde vi oss av Excel som förvisso fungerar men man missar just det att personalen kan logga in och se sitt schema, det tycker vi är en mycket viktig funktion. Arbetet har blivit otroligt mycket lättare efter vi fick hjälp av Smartplan!

Sport

Oscar Berlin

Co-founder | Central Padel Nordic

En anställd hade använt det förut och tyckte det var bra och rekommenderade att vi körde på Smartplan. Vi är jättenöjda med beslutet. Det är ett fantastiskt verktyg för oss som padeltennisanläggning som har lite olika personalavdelningar såsom shop, tränare, restaurangpersonal, admin.

Väldigt bra att både arbetsgivaren och arbetstagaren kan göra justeringar live. Och EXTREMT bra och tydliga rapporter som man kan plocka ut när det är dags att betala löner. Jag rekommenderar verkligen Smartplan!

Hotell & Resort

Ingela Armbro

VD/Ekonomi- & HR | Åkulla Outdoor Resort

Vi hade ett behov av ett schemaläggningsprogram efter att ha jobbat med excell under ett år. Vi hittade Smartplan via Google. Sedan dess har vi upplevt en stor skillnad: betydligt lättare att lägga schema, att göra ändringar, att bemanna lediga pass, att kommunicera med våra medarbetare och få bra sammanställning för lönehantering.

Transport

Eva Helin

Driftledare/Personalansvarig | Koppartaxi

Smartplan fungerar utmärkt för mig, gör mitt arbete mycket enklare och även de anställda chaufförerna tycker att det är jättebra.

Transport

Hadzo Arnautovic

VD | Arvika Taxi

Vi var ute efter ett enkel lösning för schemaläggning med vissa kriterier och smartplan var det system som infriade alla våra kriterier. På köpet fick vi mer än vi hade önskat så som smidiga mallar som man kan återanvända. Personalen kan enkelt se lediga pass och göra passbyten.

Vi använde oss av Excel tidigare och det är som att jämföra Fiat med Ferrari, där Smartplan givetvis är en Ferrari. Arbetet för cheferna har blivit otroligt mycket lättare.

Butik

John Jakobsson

Butiksägare | Godisarenan Boden

När vi växte och de anställda ökade kom behovet av att schemaprogram som var enkelt och tydligt både för mig och för de som arbetar. Jag testade smartplan eftersom det var det billigaste alternativet jag hittade.

Nu har vi växt ännu mer och har ytterligare en butik. Smartplan fungerar mycket bra vid schemaläggning och är enkelt och tydligt för de anställda.

De har alla funktioner vi behöver och om vi saknar något så hör vi av oss och lämnar önskemål. Det har även varit väldigt driftsäkert.

Leverantör

Lucas Mattson

Personalchef | Crestum

Det är ett smidigt system som är lätt att använda, enkelt för personalen att lära sig och mycket mer interativt/flexibelt än t.ex. excel.

Gör ditt schema online på bara 2 min. Prova Smartplan gratis.

Varför är Smartplan något för ditt företag?

Vi gör jobbet åt dig

Upplever du att det är krångligt att byta från Excel eller ditt nuvarande system behöver du inte oroa dig. Med Smartplan kommer du igång inom några minuter.

Flexibilitet, bekvämlighet och enkelhet

Smartplan är verktyget för lätt och flexibel schemaläggning. Lär dig vårt enkla system i dag.

För att priset spelar roll

Låga priser och inga förpliktelser är viktigt för dig och du behöver inte en massa onödiga verktyg.