Ta ditt schema med dig

När du använder Smartplan så behöver du aldrig missa något. Smartplan är tillgängligt på alla smarta telefoner och surfplattor, vilket betyder att du kan kolla dina scheman, byta arbetspass och kommunicera bara genom att plocka fram din mobil eller surfplatta.

Get it on Google Play

Lätt åtkomst till Smartplan

Med Smartplan får du lätt åtkomst från din smartphone eller surfplatta till alla de bra verktyg du tycker om och använder på din dator.

Som administratör har du en hel översikt över alla anställda och dina anställda kan dessutom se all information som är relevant för dem. De kan se sina arbetspass och även se om det är några lediga arbetspass som de kan ta. Anställda kan också byta arbetspass på deras smarta telefoner eller surfplattor. Du som administratör kan självklart se till att bli meddelad varje gång någon byter arbetspass.

Smartplan tillåter sina anställda att justera sina arbetstimmar på sina smarta telefoner och surfplattor. På så sätt kan de direkt fylla i om de stannade en extra halvtimma eller var försenade utan att vänta tills de kommer hem. Med Smartplan kan du läsa och göra anteckningar från din smartphone och surfplatta så att dina anställda aldrig missar viktig information.

Synka med Google Calendar, iCal och Outlook

Smartplan synkroniserar dina anställdas arbetspass med kalendern de föredrar för att försäkra sig om att de inte behöver lägga till varje arbetspass manuellt i deras kalender. Med ett klick kan du lägga till ditt arbetspass i Google Calander, iCal eller Outlook - enkelt, snabbt och lätt.

Get it on Google Play

Klar til att göra schema online?

Varför är Smartplan något för ditt företag?

Vi gör jobbet åt dig

Upplever du att det är krångligt att byta från Excel eller ditt nuvarande system behöver du inte oroa dig. Med Smartplan kommer du igång inom några minuter.

Flexibilitet, bekvämlighet och enkelhet

Smartplan är verktyget för lätt och flexibel schemaläggning. Lär dig vårt enkla system i dag.

För att priset spelar roll

Låga priser och inga förpliktelser är viktigt för dig och du behöver inte en massa onödiga verktyg.