Nytt i Smartplan-appen: Stämpelklocksaktiviteter och anställdas information

Innan sommarsemestern lanserade vi två nya uppdateringar för Smartplan. Vi introducerade en ny menypunkt för stämpelklockan, och vi gjorde det möjligt att lägga till filer som extra information på de anställda. Idag har dessa två uppdateringar också lagts till i Smartplan-appen.

Stämpelklocksaktiviteter i Smartplan-appen

Med den nya stämpelklockans tidslinje får du som administratör en tydlig överblick över vem som har stämplat in och ut, och när detta har skett – allt direkt från appen. Det ger dig möjlighet att snabbt kunna kontrollera de anställdas närvaro.

Förhoppningsvis kommer du att uppleva fördelar med uppdateringen i form av:

  • Tidsbesparing: Du slipper logga in på datorn för att få en överblick över stämpeltider. Allt är tillgängligt på din mobil.
  • Ökad synlighet: De anställdas stämpeltider är nu samlade på ett ställe och synliga i realtid, vilket gör det enklare att agera snabbt om det finns avvikelser.
  • Effektiv administration: Denna funktion hjälper dig att säkerställa att arbetstiden följs och att alla är på plats i tid.

Du hittar den nya översikten i menypunkten “Aktiviteter” i appen. Denna menypunkt innehåller nu både stämpelklocksaktiviteter och andra aktiviteter på kontot. Här får du alltså den fullständiga översikten.

Stämpelklocksaktiviteter i Smartplan-appen

Filer och extra information i Smartplan-appen

Den andra nyheten är möjligheten att lägga till extra information på de anställdas profiler direkt i appen. Oavsett om det gäller anställningskontrakt, kurscertifikat eller andra viktiga dokument, kan du nu ha allt samlat på ett ställe.

Extra informationen kan också vara datum som födelsedagar eller jubileer, eller textfält som till exempel storlek på uniformer. Detta säkerställer att du snabbt och enkelt kan hitta den information du behöver när du behöver den.

De inställningar du har valt på ditt Smartplan-konto i en webbläsare gäller också i Smartplan-appen. Det betyder att om du till exempel har valt att kontrakt ska vara synliga för både den anställde och administratörer, men att endast administratörer kan redigera fältet, så gäller detta även i appen.

Extra information i Smartplan-appen

Vi hoppas att du kommer att uppskatta de nya uppdateringarna. Om du vill läsa mer om möjligheterna kan du ta en titt på dessa två blogginlägg:


Som alltid är du välkommen att skriva till oss på support@trysmartplan.com om du har några frågor som vi kan hjälpa till att besvara.

Varför är Smartplan något för ditt företag?

Vi gör jobbet åt dig

Upplever du att det är krångligt att byta från Excel eller ditt nuvarande system behöver du inte oroa dig. Med Smartplan kommer du igång inom några minuter.

Flexibilitet, bekvämlighet och enkelhet

Smartplan är verktyget för lätt och flexibel schemaläggning. Lär dig vårt enkla system i dag.

För att priset spelar roll

Låga priser och inga förpliktelser är viktigt för dig och du behöver inte en massa onödiga verktyg.