Alla meddelanden samlade på en plats

Sluta bli överöst med meddelanden i Facebook-messenger. Sluta med e-post som hamnar fel och sms som du aldrig får svar på. Samla all kommunikation i Smartplan, nära ditt arbetsschema.

Skicka och ta emot meddelanden på en plats, inte alla platser

Group

Kommunikation uppstår i alla möjliga former. På Facebook, SMS, e-post, telefonsamtal, etc. När du måste skicka ett viktigt meddelande till dina medarbetare är det inte alltid självklart var du ska få tag i dem. Ska jag skicka alla ett Facebook-meddelande eller ett SMS? Eller kanske ett mail?

Behovet att kommunicera uppstår i flera olika situationer och för varje situation finns det ett nytt verktyg. Istället för att din kommunikation med dina medarbetare sker på flera olika platser kan du enkelt samla allt nära ditt arbetsschema.

Då behöver dina medarbetare aldrig undra var de ska hitta information. Samtidigt som du aldrig behöver undra vilket kommunikationsverktyg du ska välja. Du undviker dessutom att gå vilse mellan privata Facebook-meddelanden och SMS.

Skicka till många eller några få. Du bestämmer.

Skriv till alla medarbetare samtidigt

Det är snabbt och enkelt att skriva till alla anställda. Använd denna typ av meddelande för att få ut viktiga besked till alla, eller använd det som en anslagstavla med besked som de anställda snabbt kan hitta tillbaka till.

Skriv till en utvald grupp

Skicka gruppmeddelanden till en person eller en utvald grupp med anställda. Du väljer lätt vem som ska motta ditt meddelande genom listan med medarbetare. Det är även lätt att välja mottagare baserat på deras jobbtyp. Vill du t.ex. skicka ett besked till alla dina servitörer väljer du helt enkelt "Servitörer" i listan, sedan sköter Smartplan resten.

Skriv i arbetsschemat

Ibland är ett meddelande relevant för en dag i arbetsschemat. Det kan vara viktig information som påverkar de som arbetar under dagen. Skriv ditt meddelande i arbetsschemat, så att det är synligt för alla som tittar på arbetsschemat den dagen. Det kan t.ex. vara information om en särskild händelse eller relevant information för när ett pass börjar.

Smartplan ser till att alla medarbetare får meddelandet

 • Push-notifikationer som första val

  När det händer något viktigt i Smartplan skickar vi en notifikation till medarbetarens mobil.

 • E-post är en backup

  Om push-notifikationen inte når fram till medarbetaren av olika orsaker, så skickar vi även ett mail. Då är vi säkra på att viktig information inte går förlorad.

 • SMS om du väljer det

  Ibland är det ett måste att skicka ett SMS. Som administratör väljer du i vilka sammanhang ett meddelande ska skickas som SMS.

Tillgängligt på alla dina enheter

Med Smartplans meddelanden har du alltid tillgång till dina meddelanden, oavsett vilken enhet du använder. Är du på kontoret vid datorn, i restaurangen med din surfplatta eller ute på stan med din mobil? Med Smartplans App har du alltid dina meddelanden med dig, tillsammans med ditt arbetsschema.

Få notifikationer när något viktigt händer

Viktiga meddelanden behöver inte alltid komma från dig. Smartplan ser till att du och dina medarbetare får en notifikation när det händer viktiga saker som rör ditt arbetsschema..

Smartplan skickar bland annat notifikationer vid följande händelser:

 • Nya lediga pass
 • Vid passbyten
 • Förändrade pass
 • Frånvaroaktivitet
 • Korrigerad arbetstid
 • Passbyten som ska godkännas
 • Etc, etc.
1

Varför är Smartplan något för ditt företag?

Vi gör jobbet åt dig

Upplever du att det är krångligt att byta från Excel eller ditt nuvarande system behöver du inte oroa dig. Med Smartplan kommer du igång inom några minuter.

Flexibilitet, bekvämlighet och enkelhet

Smartplan är verktyget för lätt och flexibel schemaläggning. Lär dig vårt enkla system i dag.

För att priset spelar roll

Låga priser och inga förpliktelser är viktigt för dig och du behöver inte en massa onödiga verktyg.